Panasonic RQ V202 walkman


IMG_8168IMG_8173IMG_8172IMG_8171IMG_8169IMG_8170

Állapot: használt

Státusz: licit

Ár: 1000 HUF kikiáltási ár

A Cult Of Less játék első licitre bocsájtott darabja, mely katalógusunk 11-ik oldalán található. A hat darab képen látható egy igazi retró tárgy, a walkman korszak egyik utolsó darabjának tekinthető horozható, rádiós, kazettás magnó.

Igen, ez a pontos megnevezés mert walkman csak egy van, amit a Sony gyárt. Ez az ő védett márkanevük, csak a köznyelv az összes hordozható kazettás magnót walkmannek hívja.

A Panasonic fejlesztőmérnökei bár igyekeztek karcolhatatlan kerámia bevonattal ellátni a készüléket, ez azonban az évek során egyértelműen kiderült, hogy nem sikerült maradéktalanul. A sarkokon kopás jelei, a front panelen karcolás jelei láthatóak.

A készülék rádióval is rendelkezik, 2×6 db csatornát tud eltárolni, így az országosan fogható kereskedlmi és közszolgálati adóknak bőven akad hely.

A kazettás magnó rész zárral rendelkezik, mely egyáltalán nem kopott meg az évek során, így tökéletesen zár a mai napig – futás közben nem esik ki a kazetta.

Auto reverse funckió: elalváshoz tökéletes, azonban ha sikeres (az elalvás), akár egész éjjel működhet a készülék, így könnyen lemerül.

A mély hangokat egy külön ményhang kiemelő kapcsoló erősíti fel, egy jó minőségű fülhallgatóval élvezhető minőséget produkál.